Om Flottenhejmer

Om Flottenhejmer

Flottenhejmer er et dansk smykkebrand, som har en klar vision om at levere ægte kvalitets smykker, til priser hvor alle kan være med. På webshoppen finder du et stort udvalg af smykker i tidløse og klassiske designs. Alle smykker fra Flottenhejmer, er produceret i ægte ædelmetal, og jeg er godkendt og kontrolleret af ædelmetalkontrollen, jf. dansk lovgivning.

 

Hvem er Flottenhejmer

Bag Flottenhejmer står Dag Lehmann Andersen. Jeg har interesseret mig for kunst og design igennem hele mit liv. Jeg tænker hele tiden på nye designs og idéer, fordi at jeg ikke kan lade være. Jeg har lavet smykker i mange år, i træ og kunstrav, og nu brænder jeg for smykker i ædelmetal. Jeg er ikke uddannet guldsmed, men har gået på kurser og er autodidakt i faget.

 

To produktionslinjer

Flottenhejmer har to produktionslinjer. En linje hvor jeg personligt håndlaver de enkelte smykker på eget værksted, og en hvor smykkerne bliver produceret på fabrik. Dette har jeg valgt at to årsager. Det tager rigtig lang tid at lave et smykke, hvilket betyder højere priser. For at jeg kan følge med, og samtidig holde en konkurrencedygtig pris, har jeg valgt denne løsning.

Smykker som er produceret på fabrik, er god kvalitet til en super billig pris. Alle smykker er kvalitetstestet, og testet for at sikre lødigheden i metallet. Alle smykkerne er mærket med mit mærke og er underlagt samme kontrol som mine håndlavede smykker.

Mine håndlavede smykker er ofte enkle og stilfulde i deres design og udtryk. Nogle designs fremstår mere råt i sit udtryk, alt efter hvad du som kunde ønsker. Mine håndlavede smykker laves på mål og præcis som du ønsker. På mit eget værksted laver jeg desuden en del små reparationer, og specialopgaver.

Hvis du har et ønske om et helt særligt smykke, eller måske har du noget gammelt guld du gerne vil have lavet til noget nyt, er du også meget velkommen til at kontakte mig.

 

Tak til dig, fordi du følger med!

Dag Lehmann Andersen

 

Flottenhejmer

Stenbækvej 58

8220 Brabrand

Mail: Info@flottenhejmer.com

Tlf: 29889002